Доказателства, водно раждане - д-р Александър Кобаков на първа Педиатрична среща 'С грижа за децата'

Д-р Кобаков сред 250 водещи специалисти на научния форум

Обучаваме по ендоскопска гинекологична хирургия

Стартираме поредица от групови и индивидуални обуче...

МЦ "Света София" в Петрич

С грижа за здравето на жители и гости в южната общи...

Геро "се взе в ръце" с екипа на доц. Гроздев

Геро разказа за бариатричната си операция в МБАЛ "С...

Д-р Александър Кобаков от АГО към МБАЛ 'Света София' бе сред 250 водещи специалисти на научния форум първа Педиатрична среща 'С грижа за децата'. На здравната сесия, в изчерпателна презентация 'Доказателства-Водно раждане', д-р Кобаков разкри детайлите, които са важни за вземането на информирано решение.

Така, след преценяване на редица придружаващи фактори, лекарят - проследяващ бременността и бъдещата майка ще бъдат максимално подготвени за момента на поява на новия живот и за решението, например, дали нашата зала за водно раждане е подходящ избор за конкретния случай.

Наред с потенциалните ползи от водното раждане, д-р Кобаков разглежда и съществуващите рискове, обстоятелствата, които биха могли да възникнат и посочва редица научни доказателства, базирани на направени наблюдения, проучвания и изследвания. С идеята отново да бъдем максимално полезни, публикуваме и цялата презентация на специалиста ни от АГО на МБАЛ 'Света София'. Предупреждаваме, че е възможно някои от кадрите и снимките да не са подходящи за лица под 12 години:

     


Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте най-актуалната информация, свързана с нас, услугите и екипа ни от лекари!